Festudvalg

Fest & aktivitetsudvalget er for alle som ønsker at gøre noget for fest og glade dage på kollegiet og være med til at skabe det gode kollegieliv.

Fest & aktivitetsudvalget på Nobel står for en lang række sociale arrangementer. Både de aktiviteter der tæller en Øl til en fest såvel som mere sociale aktiviteter - som når vi ser NFL i vinterhalvåret . Der er rige muligheder for at planlægge den fest du har løst til og der er altid plads til skøre ideer, så længe man vil ligge arbejdet i det for at fuldfører det.

Fest & aktivitetsudvalget står bl.a. andet for at arrangere julefrokost, tour de chambre, cocktail party, sommerfest, nytår og andre fester. Både planlagte såvel som implusive fester og aktiviteter. Igennem NFL sæsonen ser vi kampene i fælleshuset på storskærmen, på et fælles købt gamepass og igennem en periode har piger på kollegiet holdt zumba + hygge hver onsdag i fælleshuset. Det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvilke events vi kan få op at stå!

Ønsker du at hjælpe til, har du idéer eller kommentarer så kontakt festudvalgsformanden eller kig forbi til en af de mange gange, hvor vi afholder arrangementer.