IT-Udvalg (Nobel og Myrdal Kollegiet)

IT-udvalget står for en lang række opgaver på kollegiet og står bl.a. for udviklingen og vedligeholdelse af server, internetforbindelse, nobelnet.dk samt oprette nye beboere. IT-udvalget har siden bygningen af nabokollegiet Myrdal Kollegiet også stået for IT herpå - hvorfor IT-udvalget i dag er fælles med Myrdal Kollegiet.

Skulle du opleve problemer med internettet eller netværket, er du velkommen til at kontakte medlemmerne af udvalget.

Når du første gang træder ind på kollegiet, vil det formentlig være vores It-udvalg, som du møder som de første. Igennem tiden har Nobel Kollegiet fået opbygget et godt IT-system som sikre beboeren en fantastisk internetforbindelse og underholdning i fælleshuset til sociale aktiviteter og fester. Dette IT-system omfatter også Myrdal kollegiet igennem det nu fælles IT-udvalg.

Har man kompetencer inden for netværk og programmering, så vil It-udvalget meget gerne have hjælp til at udfører endnu flere gode ting for beboerne. Der er også plads til læring, så mener du at du kan hjælpe eller har du mod på at komme i gang, så tag en snak IT-udvalget, så kan det være de finder en plads til dig.

NOTE: Det skal understreges, at IT-udvalget er frivillige kræfter, og vi har ikke tid, lyst, eller mulighed for at hjælpe med generelle problemer på dit elektronik, som ikke har med vores netværk at gøre. Du må dog ikke være bange for at spørge os til råds hvis der er noget du skulle være i tvivl om - det er tit bedre, end at vi skal hjælpe med at "rydde op" bagefter du selv har forsøgt. Smid et spørgsmål på kollegiet Facebook gruppe Nobel Kollegiet eller Myrdal Kollegiet

Ved problemer kan IT kontaktes på it@nobelnet.dk Eller direkte til Thue Iversen

Kontakt-informationer til medlemmerne af IT kan findes på forsiden. Det skal dog pointeres, at du nok hurtigere vil få hjælp ved at lave et Facebook opslag i en af grupperne.